• Frutis - Veleprodaja - Transport - Zrionice

O nama

O nama

Kompanija Frutis d.o.o. Sarajevo osnovana je 2009. godine.

Primarna djelatnost kompanije je veleprodaja svježeg voća i povrća, a za kratko vrijeme etablirala se kao lider u ovoj branši. Frutis d.o.o. snabdijeva neke od najvećih trgovačkih lanaca, hotela i ugostiteljskih objekata na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Voće koje uvozimo dolazi od poznatih svjetskih uzgajivača iz cijeloga svijeta. Glavni smo zastupnici jednog od najpoznatijijh uzgajivača banana “Bonita”.

Pored veleprodaje voća i povrća vršimo transport svih vrsta robe iz Bosne i Hercegoine u većinu zemalja Evrope. U našem voznom parku posjedujemo preko 20 savremenih teretnih vozila raznih kategorija. U sklopu naše kompanije nalaze se posjedujemo najmodernije zreonice za dozrijevanje banana.

Za sve ostale informacije budite slobodni da nas kontaktirate ili posjetite na našoj adresi.

Naša misija

Vrhunski kvalitet, najpovoljnije cijene
Obezbijediti našim kupcima vrhunsko voće i povrće u svakome trenutku po najpovoljnijim cijenama, te nuditi vrhunske profesionalne usluge transporta za sve vrste robe, skladištenja i zrijenja voće i povrća.

Naša vizija

Kvalitet i kontinuitet
Ostati najveća i najpouzdanija kompanija na polju veleprodaje voća i povrća i transporta.

Naše vrijednosti

Prvi u svemu
Vrhunski kvalitet. Uvijek svježe voće i povrće. Poštenje i integritet. Timski rad. Zadovoljstvo kupca na prvom mjestu. Posvećenost poslu ali i široj zajednici.