• Frutis - Veleprodaja - Transport - Zrionice

Frutis - Services

Frutis d.o.o. snabdijeva neke od najvećih trgovačkih lanaca, hotela i ugostiteljskih objekata na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.
Veleprodaja voća i povrća
Naša paleta proizvoda obuhvata sve vrste voća i povrća, kako one domaće tako i uvozne. Voće i povrće uvozimo iz raznih zemalja Evrope koje zahvaljujući vlastitim transportnim kapacitetima, koji svakodnevno dovoze svježe količine voća i povrća, u mogućnosti smo našim kupcima osigurati uvijek svježu robu.

Veleprodaja voća i povrća

Transport
Frutis d.o.o. Sarajevo Vam nudi povoljan i profesional transport robe iz Bosne i Hercegovine ka zemljama Evrope. U našoj floti vozila se nalazi 20 najmodenijih kamiona marke Mercedes-Benz.

Transport

Zrionica banana
U sklopu naše firme se nalaze i komore za čuvanje i dozrijevanje banana. Zreoice koje posjedujemo su potpuno automatizovane, kompjuterizovane i posjeduju svu opremu za skladištenje banana što garantuje visoku kvalitetu banane koja će se nači na Vašem stolu.

Zrionica banana

Apartmani
Frutis apartmani nalaze se u srcu olimpijske ljepotice Bjelašnice, Babinom Dolu. U ponudi se nalazi devet apartmana, kapaciteta od 4 do 8 kreveta. Svaki apartman je opremljen svim potrebnim sadržajima za savršen zimski odmor, ali i za predah od gradske vreve na čistom zraku u bilo kojem periodu godine.

Apartmani

Why choose us

Naša primarna djelatnost je veleprodaja svježeg voća i povrća.

Naša paleta proizvoda obuhvata sve vrste voća i povrća, kako one domaće tako i uvozne.

Frutis d.o.o. Sarajevo Vam nudi povoljan i profesional transport robe iz Bosne i Hercegovine ka zemljama Evrope.

Voće koje uvozimo je od poznatih svjetskih uzgajivača iz cijelog svijeta.
Glavni smo zastupnici jednog od najpoznatijijh uzgajivača banana “Bonita”.